Σχετικά με μας

Σχετικά με μας

CENEGENICS

Η ιστορία πίσω από το όνομα

Ξεκινώντας το έργο της το 1997, η Cenegenics καθιέρωσε τα ιατρικά πρωτόκολλα Διαχείρισης Ηλικίας τα οποία χαίρουν υψηλής αναγνώρισης από την ιατρική κοινότητα,  ενώ η Cenegenics είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στον τομέα αυτό.

Βελτιστοποίηση Υγείας

Υποστηρίζουμε μια ολοκληρωμένη, επιστημονική προσέγγιση στην ιατρική, που εξετάζει πτυχές που δε μελετά η κλασική ιατρική. Εστιάζουμε κυρίως στη βέλτιστη υγεία και όχι στην ασθένεια,  επομένως, γεφυρώνουμε το χάσμα μεταξύ της συμβατικής ιατρικής και της επιστημονικής προληπτικής ιατρικής.

Ορατές Αλλαγές

Οι ασθενείς που παραμένουν στο πρόγραμμα βιώνουν θεαματικές αλλαγές στην υγεία και τη ζωτικότητά τους. Μειώνοντας το σωματικό λίπος και αυξάνοντας τον μυϊκό τόνο, βελτιώνοντας τα επίπεδα ινσουλίνης και χοληστερόλης, αυξάνοντας τη σωματική και σεξουαλική ζωτικότητα, τη διαχείριση του άγχους και τη βελτίωση της πνευματικής διαύγειας και της ποιότητας του ύπνου.

Νέα Προσέγγιση
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ!

Γνωρίστε την Ομάδα μας

Η ομάδα της Cenegenics αποτελείται από άρτια καταρτισμένους και έμπειρους ιατρούς οι οποίοι επανεξετάζουν και αξιολογούν συνεχώς τις πιο προηγμένες κλινικές έρευνες και μελέτες που σχετίζονται με τη διαχείριση της ηλικίας και την προληπτική ιατρική.

Ενδιαφέρεστε για μια δωρεάν κλινική εκτίμηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας;