Η επιστήμη πίσω από τη CENEGENICS

Το πρόγραμμα Cenegenics Elite Health εγγυάται πραγματικά αποτελέσματα με περισσότερους από 35.000 ασθενείς παγκοσμίως από τους οποίους το 25% είναι γιατροί και οι οικογένειές τους.

Μια επιστήμη, 5 πυλώνες !

Τόνωση Ενέργειας
Ενίσχυση Σεξουαλικής Ζωτικότητας
Απώλεια Βάρους
Βελτίωση πνευματικής οξύτητας
Βελτίωση Ποιότητας Ύπνου

Συντήρηση, όχι Επισκευή

Η εταιρεία οδηγείται από μια εξαιρετική ομάδα ιατρών, επιστημόνων και ερευνητών. Η αποστολή της είναι:

  • Να διεξάγει έρευνα
  • Να παρέχει τεκμηριωμένη επιμόρφωση και πληροφόρηση σε θέματα κλινικής πρόληψης και αντιγήρανσης.
  • Να στηρίζει άλλους οργανισμούς με κοινούς στόχους έτσι ώστε να αναπτύσσει τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της κλινικής πρόληψης & αντιγήρανσης.

Η επιστήμη πίσω από τη CENEGENICS

Το Ίδρυμα Έρευνας κι Εκπαίδευσης Cenegenics (CERF) είναι ένας μη- κερδοσκοπικος οργανισμός ο οποίος διοικείται από ένα ανεξάρτητο συμβούλιο το οποίο συνεχώς πρωτοπορεί και οδηγεί την ιατρική της επόμενης γενιάς.

Πάρτε τον έλεγχο της Υγείας σας
Κάψτε το ανεπιθύμητο λίπος

Η Cenegenics δεν ακολουθεί την πεπατημένη της κλασικής ιατρικής που επιτάσσει να αντιμετωπίζουμε συμπτώματα (βλάβες) και τεχνικές διάγνωσης- θεραπείας. Αντιθέτως, προσφέρει προληπτική ιατρική φροντίδα, ενισχύοντας την υγεία αντί να περιμένει να εμφανιστούν νοσήματα άμεσα συσχετισμένα με την ηλικία όπως ο διαβήτης, η υπέρταση, και τα καρδιαγγειακά επεισόδια.

Επικοινωνία

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε χωρίς να πρέπει να ανησυχείτε μήπως κάνετε κάποιο λάθος, καθώς σας στηρίζουμε με την πολύχρονη εμπειρία μας.

Τηλέφωνο & Email

(+30)210-8949920
info@cenegenics.gr

Διεύθυνση

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα, 16675