ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

  Αντιγήρανση και διατροφή

  • 31 Αυγούστου, 2020
  • 1162 Views

  Με αυτό το πρόγραμμα αποχαιρετήστε τα περιττά κιλά για πάντα

  Η απώλεια βάρους είναι μια προτεραιότητα για ολοένα και περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως. Είναι ενδεικτικό ότι, σύμφωνα με το αμερικανικό CDC, πάνω από το ένα τρίτο των ενηλίκων στις ΗΠΑ θεωρείται παχύσαρκο και το 70% θεωρείται υπέρβαρο.

  Επιπλέον, ενώ πολλοί άνθρωποι αναζητούν προγράμματα απώλειας βάρους για αισθητικούς λόγους και γιατί τα κιλά τους κάνουν να μοιάζουν πολύ μεγαλύτεροι από τη βιολογική τους ηλικία, ο αντίκτυπος του υπερβολικού σωματικού λίπους προχωρά και πέρα ​​από την εμφάνιση, επηρεάζοντας σοβαρά την υγεία. Τα παραπανίσια κιλά θεωρούνται παράγοντας κινδύνου για πολλά νοσήματα, όπως ο διαβήτης τύπου 2, η υπέρταση, τα καρδιαγγειακά, το καρκίνος.

  Το πρόβλημα είναι ότι πάρα πολλές φορές, όσοι θέλουν να αδυνατίσουν, ακολουθούν μεθόδους αμφιβόλου αποτελεσματικότητας, που δεν ενδείκνυνται για τη δική τους, ξεχωριστή περίπτωση ή εξαντλούνται στο γυμναστήριο, θεωρώντας ότι μόνο έτσι θα αποκτήσουν το «τέλειο» σώμα…

  Εκεί, λοιπόν, μπαίνει η Cenegenics. Η Cenegenics είναι εταιρεία με 25 χρόνια λειτουργίας στην Αμερική, 40.000 μέλη και πάνω από 30 κλινικές και αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στα προγράμματα κλινικής πρόληψης και αντιγήρανσης. Το Athens Beverly Hills Medical Group φέρνει σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα και για την Ευρώπη το πρωτοπόρο αυτό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει 100% εξατομικευμένα προγράμματα, τα οποία βοηθούν όχι μόνο στην οριστική απομάκρυνση των περιττών κιλών αλλά και στη διατήρηση της καλής υγείας.

  Οι εμπνευστές του και όσοι ειδικοί επιστήμονες το χρησιμοποιούν ως εργαλείο είναι κατηγορηματικοί. Δεν πρόκειται  για ένα τυπικό διατροφικό πλάνο. Το πρόγραμμα ακολουθεί μια ολοκληρωμένη, 360 προσέγγιση, με στόχο την ευεξία κι έτσι, πέρα ​​από την απώλεια βάρους, οι ασθενείς έχουν περισσότερη ενέργεια, ενδυναμωμένη μνήμη και κοιμούνται καλύτερα, ανάμεσα στα άλλα οφέλη που αποκομίζουν.

  Ειδικότερα, στο τρίτο στάδιο του προγράμματος η επιστημονική ομάδα δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πλάνο άσκησης και διατροφής για τον ενδιαφερόμενο ενώ, αν κριθεί απαραίτητο, συστήνεται και η λήψη συγκεκριμένων συμπληρωμάτων ορμονών.

  Έχει προηγηθεί η αξιολόγηση Elite Health. Ένας λεπτομερέστατος απεικονιστικός και εργαστηριακός έλεγχος, που καταγράφει τις βασικές ζωτικές λειτουργίες, απεικονίζει την ορμονική λειτουργία και ισορροπία του οργανισμού και παράλληλα ανιχνεύει και τους πιθανούς κινδύνους εμφάνισης ασθενειών.

   

  Καλέστε τώρα στο 2108949920 ή στο 2107230502, για να προγραμματίσετε δωρεάν ραντεβού διάγνωσης με την επιστημονική ομάδα της Cenegenics.