ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

  Σεξουαλική Διέγερση

  • 27 Αυγούστου, 2020
  • 2630 Views

  Το πιο σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της σεξουαλικής διέγερσης

  Η απώλεια της σεξουαλικής διάθεσης και διέγερσης είναι επακόλουθο της μείωσης των ορμονικών επιπέδων στους άνδρες κατά την ανδρόπαυση (και στις γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση).

  Οι άνδρες, όμως, των οποίων ο ρόλος είναι να είναι κυνηγοί και να διεκδικούν το αντικείμενο του πόθου τους, πέφτουν ψυχολογικά όταν αισθάνονται ότι δεν μπορούν να αποδώσουν στην ερωτική αρένα.

  Τα δείγματα της χαμηλής τεστοστερόνης είναι η κόπωση, η αύξηση του βάρους και η δημιουργία «σωσιβίων» λίπους γύρω από τη μέση, η απώλεια πνευματικής διαύγειας, η δυσκολία συγκέντρωσης, το άγχος, η ευερεθιστότητα, η κατάθλιψη, η απώλεια μυϊκής μάζας και η αυξημένη τριχόπτωση.

  Υπάρχει τρόπος να ανέβει η τεστοστερόνη, να επανέλθει η ερωτική επιθυμία και να «φουντώσει» η λίμπιντο; Η επιστημονική ομάδα της Cenegenics λέει ναι, με 25 χρόνια προϋπηρεσία και 40.000 μέλη είναι η νο1 εταιρεία Κλινικής Πρόληψης & Αντιγήρανσης.

  Πρόκειται για μια ολιστική αντιμετώπιση του θέματος, που δίνει έμφαση στην άσκηση, στην κατάλληλη διατροφή, στον ποιοτικό ύπνο και αντιμετωπίζει κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

  Ο καλός ύπνος μπορεί να βελτιώσει γενικά τη διάθεση ενός ατόμου και τα επίπεδα ενέργειάς του. Συνεπώς παίζει ρόλο και στα επίπεδα της λίμπιντο. Παράλληλα η τακτική άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της λίμπιντο με πολλούς τρόπους. Μία μελέτη του 2015 σε άνδρες έδειξε πως η άσκηση τους βοηθούσε να αντιμετωπίσουν ζητήματα, όπως η ανησυχία για το σώμα τους, η χαμηλή σεξουαλική επιθυμία και οι αλλαγές στις σχέσεις. Τέλος, ουδείς αμφισβητεί ότι ένα υγιές σωματικό βάρος βελτιώνει, μεταξύ άλλων, και την ερωτική επιθυμία και τη σεξουαλική διέγερση.

  Το πρόγραμμα Cenegenics υλοποιείται σε τέσσερα στάδια

  Στο πρώτο στάδιο γίνεται διαγνωστικός έλεγχος και λήψη λεπτομερούς ιστορικού, που θα επιτρέψουν στην επιστημονική ομάδα να καταρτίσει το πρώτο εξατομικευμένο πλάνο αξιολόγησης.

  Στο δεύτερο στάδιο γίνεται η λεγόμενη αξιολόγηση Elite Health. Πρόκειται για μια πλήρως εξατομικευμένη διαδικασία. Διαρκεί έως έξι ώρες και γίνεται μια λεπτομερής και 360 απεικόνιση των λειτουργιών του οργανισμού.

  Στο τρίτο στάδιο η επιστημονική ομάδα δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πλάνο άσκησης και διατροφής για τον καθένα ενώ, αν κριθεί απαραίτητο, συστήνεται και η λήψη συγκεκριμένων συμπληρωμάτων ορμονών.

  Στο τέταρτο στάδιο το πρόγραμμα Elite Health το άτομο παρακολουθείται στενά από τους ειδικούς και λαμβάνει κάθε μήνα τα συμπληρώματα διατροφής και τις συνταγογραφούμενες ορμόνες που χρειάζεται, πάντα κατόπιν της σύστασης της επιστημονικής ομάδας, που τον παρακολουθεί.

  Το πρόγραμμα Cenegenics έχει έρθει τώρα και στην Ελλάδα από το Athens Beverly Hills MedicalGroup για να αναστρέψετε τη βιολογική σας ηλικία, να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής & την ζωτικότητα σας.

  Καλέστε τώρα στο 2108949920 ή στο 2107230502, για να προγραμματίσετε δωρεάν ραντεβού διάγνωσης με την επιστημονική ομάδα της Cenegenics.