ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

  Αντιγήρανση Ώρα Μηδέν

  • 10 Αυγούστου, 2020
  • 886 Views

  Η αντιγήρανση είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία, που ξεκινάει εσωτερικά και συνεχίζεται με ορατά σημάδια και στην εξωτερική μας εμφάνιση. Ξεκινά αργά από τα κύτταρα και εξωτερικά εκδηλώνεται με χαλάρωση, ρυτίδες και έντονη ξηρότητα του δέρματος.

  Η τελευταία τάση διεθνώς στην διατήρηση της νεότητας είναι η λεγόμενη αντιγήρανση 360. Μια ολιστική αντιμετώπιση με εξατομικευμένα ιατρικά πρωτόκολλα, που εφαρμόζονται σε φάσεις.

  H εταιρεία Cenegenics, με 25 χρόνια λειτουργίας στην Αμερική, 40.000 ασθενείς και πάνω από 30 κλινικές, αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στα προγράμματα κλινικής πρόληψης και αντιγήρανσης. Το Athens Beverly Hills Medical Group φέρνει σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα και για την Ευρώπη το πρωτοπόρο αυτό πρόγραμμα.

  Το πρόγραμμα Cenegenics γίνεται σε τέσσερα στάδια. Στο πρώτο στάδιο γίνεται διαγνωστικός έλεγχος και λήψη λεπτομερούς ιστορικού, που θα επιτρέψουν στην επιστημονική ομάδα να καταρτίσει το πρώτο εξατομικευμένο πλάνο αξιολόγησης.

  Ο έλεγχος περιλαμβάνει μια πρώτη σειρά αιματολογικών εξετάσεων, καθώς και ένα ερωτηματολόγιο άσκησης και διατροφής, που επιτρέπουν την ανίχνευση των πιθανών κινδύνων υγείας, αλλά και τον καθορισμό των στόχων υγείας.

  Στο δεύτερο στάδιο γίνεται η λεγόμενη αξιολόγηση Elite Health. Πρόκειται για μια πλήρως εξατομικευμένη διαδικασία. Διαρκεί έως έξι ώρες και γίνεται μια λεπτομερής και 360 απεικόνιση των λειτουργιών του οργανισμού. Ο εργαστηριακός έλεγχος καταγράφει τις βασικές ζωτικές λειτουργίες, απεικονίζει την ορμονική λειτουργία και ισορροπία του οργανισμού και παράλληλα ανιχνεύει και τους πιθανούς κινδύνους εμφάνισης ασθενειών. Επιπλέον γίνεται εργοφυσιολογικός έλεγχος καθώς και διάγνωση νευρογνωστικής λειτουργίας.

  Στο τρίτο στάδιο η επιστημονική ομάδα δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πλάνο άσκησης και διατροφής για τον καθένα ενώ, αν κριθεί απαραίτητο, συστήνεται και η λήψη συγκεκριμένων συμπληρωμάτων ορμονών.

  Στο τέταρτο στάδιο το πρόγραμμα Elite Health έχει, πια, ξεκινήσει κανονικά. Το άτομο παρακολουθείται στενά από τους ειδικούς και λαμβάνει κάθε μήνα τα συμπληρώματα διατροφής και τις συνταγογραφούμενες ορμόνες που χρειάζεται, πάντα κατόπιν της σύστασης του γιατρού της Cenegenics.

   

  Καλέστε τώρα στο 2108949920 ή στο 2107230502, για να προγραμματίσετε δωρεάν ραντεβού διάγνωσης με την επιστημονική ομάδα του ABH Medical Group.