ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

  Αντιγήρανση και διατροφή

  • 23 Αυγούστου, 2020
  • 1127 Views

  Νιώστε πιο δυνατοί με σωστή διατροφή και το πρόγραμμα Cenegenics αποκλειστικά από το Athens Beverly Hills Medical Group.

  Η σημασία της σωστής διατροφής έχει διαπιστωθεί από πλείστες όσες επιστημονικές μελέτες. Είναι το Α και το Ω για την καλή υγεία, για την ευεξία και αποτελεί «ασπίδα» θωράκισης έναντι της γήρανσης.

  Η σύγχρονη ιατρική προσέγγιση της αντιγήρανσης έχει σε μεγάλο βαθμό να κάνει με τη διατροφή. Ειδικότερα ερευνητές υποστηρίζουν ότι ενώσεις, που υπάρχουν σε κάποια φρούτα και σε κάποια λαχανικά, μπορεί να αντιστρέψουν τις επιπτώσεις του χρόνου, μέσω της ενίσχυσης του μεταβολισμού, της παροχής ενέργειας και της βελτίωσης της ευαισθησίας στην ινσουλίνη.

  Το Athens Beverly Hills Medical Group φέρνει σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα και για την Ευρώπη το πρωτοπόρο πρόγραμμα της εταιρείας Cenegenics, που έχει να κάνει ακριβώς με αυτό. Ένα από τα στάδια του εν λόγω προγράμματος είναι η αξιολόγηση Elite Health, κατά την οποία πραγματοποιείται ενδελεχής εργαστηριακός έλεγχος, ο οποίος καταγράφει τις βασικές ζωτικές λειτουργίες, απεικονίζει την ορμονική λειτουργία και ισορροπία του οργανισμού και τσεκάρει τις πιθανότητες τυχόν εμφάνισης νοσημάτων. Σε αυτό το πλαίσιο ο γιατρός και η κλινική ομάδα των επαγγελματιών συνεργατών του θα δημιουργήσουν ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής, βασισμένο στον τρόπο ζωής καθενός εκάστου, προκειμένου να επιτευχθούν οι κατάλληλες επιλογές τροφίμων.

  Εάν κριθεί απαραίτητο, η επιστημονική ομάδα θα συνταγογραφήσει επιπλέον συμπληρώματα ορμονών. Όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα Elite Health η παρακολούθηση από την ειδική επιστημονική ομάδα είναι συνεχής, γίνονται τακτικά αιματολογικές εξετάσεις και το πρόγραμμα της διατροφής ρυθμίζεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να έχει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι μια από τις πολλές μελέτες, που απέδειξε την καταλυτική σημασία της διατροφής στην αντιγήρανση, είναι εκείνη του Washington University School of Medicine στο St. Louis. Μεγάλης ηλικίας ποντίκια κατανάλωσαν νερό με υψηλή δόση μονονουκλεοτιδίου νικοτιναμίδης (ΝΜΝ) – μιας ουσίας που βρίσκεται σε αφθονία στα λαχανικά και δη στο μπρόκολο, στο αγγούρι, στο λάχανο και στο αβοκάντo – και βελτιώθηκε η μυϊκή δύναμή τους, η λειτουργία όρασής τους, τα επίπεδα ινσουλίνης τους, ενώ το βάρος τους άρχισε να κινείται σε φυσιολογικά επίπεδα.

  Καλέστε τώρα στο 2108949920 ή στο 2107230502, για να προγραμματίσετε δωρεάν ραντεβού διάγνωσης με την επιστημονική ομάδα του Cenegenics.