ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

  Χρόνια κόπωση; Πείτε όχι σε ό,τι σας κλέβει τις δυνάμεις

  • 18 Αυγούστου, 2020
  • 920 Views

  Πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί «Γιατί έχω τόση ατονία; Πού είναι η ενέργειά μου;». Ειδικά σε περιόδους με πίεση και πολύ τρέξιμο, που βγαίνει όλη η κούραση και πολλές φορές δεν κοιμάστε καλά, ούτε όσες ώρες χρειάζεται, το αίσθημα κόπωσης σας «κόβει» τα πόδια, σας κάνει να σέρνεστε και οι καθημερινές υποχρεώσεις μοιάζουν… Γολγοθάς. Κι αυτό δεν είναι μόνο θέμα ηλικίας και αθροιστικής μέσα στα χρόνια κούρασης.

  Στοιχεία από έρευνες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δείξει ότι το 40% των Αμερικανών νιώθει κόπωση τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας και ένα εντυπωσιακό 97% έχει τουλάχιστον έναν από τους κύριους παράγοντες κινδύνου για κόπωση. Έτσι για πάρα πολλούς ανθρώπους καθημερινά η εξάντληση τείνει να θεωρείται μια «φυσιολογική» κατάσταση, την οποία αποδέχονται.

  Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η συνολική ευεξία σας και τα επίπεδα ενέργειάς σας καθορίζονται από έναν σύνθετο συνδυασμό παραγόντων. Από τη βελτίωση της διατροφής σας έως την αντιμετώπιση των ανισορροπιών των ορμονικών σας, υπάρχουν αποδεδειγμένοι, πρακτικοί τρόποι για να ενισχύσετε την ενέργειά σας και να αρχίσετε να βελτιώνετε την ποιότητα της ζωής σας.

  Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να το δοκιμάσετε μέσω του προγράμματος Cenegenics. ΗCenegenics είναι εταιρεία με 25 χρόνια λειτουργίας στην Αμερική, 40.000 μέλη και πάνω από 30 κλινικές και αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στα προγράμματα κλινικής πρόληψης και αντιγήρανσης. Το Athens Beverly Hills Medical Group φέρνει σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα και για την Ευρώπη το πρωτοπόρο αυτό πρόγραμμα, που γίνεται σε τέσσερα στάδια, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα της εξειδικευμένης επιστημονικής ομάδας, που θα σας αναλάβει.

  Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για πολυάσχολους ενήλικες, που επιδιώκουν την εκπλήρωση των προσωπικών και των επαγγελματικών τους στόχων, η επιτυχία και η απόδοση των οποίων εξαρτώνται άμεσα από την ικανότητά τους να διατηρούν τα βέλτιστα επίπεδα ενέργειας και ζωτικότητας.

  Ανακαλύψτε πώς το πρόγραμμα της Cenegenics μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την κόπωση και να μπουστάρετε την ενέργειά σας για υψηλές ταχύτητες και σπουδαίες επιδόσεις.

   

  Καλέστε τώρα στο 2108949920 ή στο 2107230502, για να προγραμματίσετε δωρεάν ραντεβού διάγνωσης με την επιστημονική ομάδα της Cenegenics.