ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

  Στοιχεία έρευνας αποτελεσμάτων από δείγμα 200 ασθενών του προγράμματος Αντι-γήρανσης

  • 30 Μαρτίου, 2020
  • 1028 Views

  H παγκόσμια ηγέτης της προληπτικής Ιατρικής Cenegenics ανακοινώνει Αποτελέσματα από Ετήσια Μελέτη 200 Ασθενών που Εγκρίθηκαν στο Πρόγραμμα Αξιολόγησης Υγείας Elite Health

  Οι συμμετέχοντες εμφάνισαν μείωση κατά 30% του σωματικού τους βάρους μετά από ετήσια επαναξιολόγηση.

  Las Vegas, 2 Δεκεμβρίου 2019
  Η Cenegenics, πρωτοπόρος και παγκόσμια ηγέτης στην προληπτική ιατρική και την Αντί-γήρανση, ανακοίνωσε σήμερα τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έδειξαν μείωση του ποσοστού σωματικού λίπους κατά μέσο όρο κατά 30% από στοιχεία των τελευταίων 200 ασθενών Cenegenics, άνδρες και γυναίκες, ολοκληρώνοντας την πρώτη ετήσια επαναξιολόγηση μετά από μια δωδεκάμηνη περίοδο συμμετοχής στο πρόγραμμα Cenegenics.

  Σύμφωνα με τo Κέντρo Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), περισσότερο από το ένα τρίτο των ενήλικων στις ΗΠΑ θεωρούνται παχύσαρκοι, ενώ ένα επιβλητικό 70% των ενηλίκων θεωρείται υπέρβαρο. Και ενώ πολλοί άνθρωποι αναζητούν προγράμματα απώλειας βάρους για αισθητικούς λόγους, ο αντίκτυπος του υπερβολικού σωματικού λίπους εκτείνεται πολύ πέρα ​​από την εμφάνιση.

  Για πολλούς, το πρόγραμμα Elite Health Evaluation είναι το πρώτο βήμα προς την απώλεια βάρους, τη συνολική ευεξία σώματος και την αντιγήρανση. Η Cenegenics, που ιδρύθηκε το 1997, υιοθετεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην προληπτική ιατρική, επιτρέποντας στους ασθενείς να επιτύχουν βέλτιστη υγεία αντί της παραδοσιακής μεθόδου θεραπείας των προβλημάτων υγείας και των ασθενειών που προκύπτουν.

  Η βελτίωση και τα αποτελέσματα των ασθενών μας μετά από ένα έτος στο πρόγραμμα είναι τεράστια. Οι ασθενείς μας όπως όλοι έχουν όπως όλοι θέματα και εμπόδια επαγγελματικά και προσωπικά, διακοπές , ταξίδια , υποχρεώσεις. Είμαι τυχερός που δουλεύω δίπλα σε παθιασμένους γιατρούς και μία επιστημονική ομάδα που είναι πλήρως ενημερωμένη στον τομέα της υγείας και φυσικής κατάστασης και η οποία μπορεί να εφαρμόσει στρατηγικές σε πραγματικό χρόνο για τη δημιουργία μακροπρόθεσμων, βιώσιμων στόχων για τους ασθενείς μας “, λέει ο Rudy Inaba, Διευθυντής Διατροφής και Άσκησης στο Cenegenics.

  Η κορωνίδα / θεμελιώδης λίθος του προγράμματος Cenegenics είναι η αξιολόγηση Elite Health Assessment, η οποία περιλαμβάνει μια πλήρη ημέρα εξετάσεων για τη δημιουργία της ορμονικής, έργο-φυσιολογικής σας βάσης αλλά και της φυσικής σας κατάστασης, τα οποία αποτελούν τη βάση του προγράμματος Cenegenics.

  Στα στοιχεία της αξιολόγησης περιλαμβάνονται:

  • Αξιολόγηση ιατρικού ιστορικού και τρόπου ζωής
  • Τις πιο αναλυτικές και σύγχρονες αιματολογικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων 88 βιο-δεικτών
  • Εργοφυσιολογική αξιολόγηση
  • Προσδιορισμός οστικής πυκνότητας
  • Ανάλυση σύστασης σώματος – μετρά το συνολικό και περιφερειακό σωματικό λίπος
  • Triplex καρωτίδων
  • Αξιολόγηση μυϊκής δύναμης και ευελιξίας
  • VO2 MAX – καθορίζει το επίπεδο αερόβιας ικανότητας και καθορίζει τις ζώνες προπόνησης καρδιακού ρυθμού
  • Νεύρο-γνωστικές εξετάσεις
  • Πλήρη ιατρική συμβουλευτική και διάγνωση
  • Παρουσίαση του σχεδίου δράσης σας σε όλους του πυλώνες

  Πιθανώς η πιο ολοκληρωμένη αξιολόγηση της υγείας που υπάρχει σήμερα. Τα μέλη λαμβάνουν τη συνεχή, προσωπική φροντίδα και υποστήριξη μιας ελίτ ομάδας υψηλά καταρτισμένων ιατρικών εμπειρογνωμόνων που παραμένουν στο πλευρό τους ενώ παράλληλα μεταμορφώνονται εσωτερικά και εξωτερικά. Τα προγράμματα Cenegenics είναι προσαρμοσμένα ώστε να ταιριάζουν στον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας, βοηθώντας παράλληλα να εξασφαλίσουν ότι οι δια βίου στόχοι σας επιτυγχάνονται..

  Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το Elite Health Evaluation είναι διαθέσιμες εδώ.

  Ακολουθήστε τη  Cenegenics στο Facebook, το Instagram και το Cenegenics Blog για ενημερώσεις της εταιρείας ή συμμετέχετε στη συζήτηση χρησιμοποιώντας το #Cenegenics.

  Σχετικά με τη Cenegenics

  Ιδρύθηκε το 1997, ως πρωτοπόρος της προληπτικής ιατρικής περίθαλψης και του κορυφαίου παρόχου υπηρεσιών Αντιγήρανσης. Η Cenegenics, εξυπηρετώντας μια βάση πελατών με περισσότερους από 35.000 μέλη παγκοσμίως από τους οποίους το 25% οι ιατροί και οι οικογένειες τους, υιοθετεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην προληπτική ιατρική, επιτρέποντας στα μέλη της να επιτύχουν βέλτιστη υγεία αντί της παραδοσιακής προσέγγισης της θεραπείας των ασθενειών. Συνολικά υπάρχουν είκοσι τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής συμπεριλαμβανομένων των Beverly Hills, Las Vegas, Boca Raton, Βοστώνη, Χιούστον, Ντάλας, Park City, Νέα Υόρκη, Φιλαδέλφεια, Φοίνιξ, Σαν Φρανσίσκο, Σαν Χουάν, Τούλσα, Σλόλντονα και οκτώ διεθνείς τοποθεσίες.

  Η Cenegenics Elite Health Greece & Cyprus ιδρύθηκε το 2017 από το Athens Beverly Hills Medical Group.

   

  Πηγή: www.prunderground.com